Du kan bruge File Extension Manager i PC Health Advisor til at få oplysninger om en bestemt filtype og for at modtage en liste over anbefalet software, der kan åbne filen.

File Extension Manager giver dig ikke kun mulighed for at få oplysninger om en bestemt filtype, den har også følgende yderligere funktioner:

Administrere programmer:

Du kan bruge værktøjet File Extension Manager til at kontrollere, hvilke programmer der er knyttet til hver filtype på din computer. Du kan filtrere de elementer, der er på listen, for bedre at identificere eller udelukke en bestemt genstand. Når du har gennemgået oplysningerne i listen, kan du vælge at ændre en filforening. For at gøre det skal du klikke på knappen Skift ved siden af hvert element og vælge eller finde et nyt program.

Overvågning af filforeningens ændringer:

Filforlængelsesstyringsværktøjet er meget nyttigt for at holde styr på eventuelle ændringer i filforeninger. Hvis du for eksempel installerer ny software, og det nyinstallerede program ændrer tilknytningen af eksisterende filer på dit system, vil Monitor-værktøjet give dig besked ved at vise en popup-besked. I disse situationer kan du klikke på den meddelelse, der vises og blive sendt til siden File Extension Manager. Du kan derefter vælge at acceptere ændringen eller vende tilbage til det program, du aktuelt bruger til den pågældende fil.