Hvis du for nylig har udført en scan med PC Health Advisor, er det muligt, at dine Chrome-bogmærker blev fjernet. Dette skyldes, at Chrome gemmer bogmærke data på et enkelt sted, der også bruges til at gemme oplysninger om din browserhistorik. Når din browsinghistorik er fjernet, kan du også miste bogmærkeoplysninger.

For at forhindre, at PC Health Advisor fjerner disse oplysninger fremover:

1. Venligst åben PC Health Advisor klik på fanen Indstillinger øverst.
  2. Klik på ikonet for beskyttelse af personlige oplysninger.
  3. Marker afkrydsningsfeltet Google Chrome under Internet browsing History