Hvis du stadig har et problem efter at have kørt en scanning med PC Health Advisor, skal du kontakte vores supportafdeling.

Beskriv i detaljer det problem, du oplever:

• En detaljeret skrivning af de problemer, du står overfor. Modtager du en fejlmeddelelse? I bekræftende fald, hvad siger det?
  • Hvad lavede du på din computer, da problemet først opstod?
  • Hvilket Windows-operativsystem bruger du?
  • Har du installeret alle de nyeste Windows-opdateringer?

Hvis du modtager en fejlmeddelelse, bedes du sende et skærmprint af den og fortælle, hvornår den optræder?

Følg vejledningen nedenfor, for at få mere at vide om skærmprint:

1. Tryk på tasten "PrtScn" eller "Print Screen" på tastaturet (lige ved siden af F12-tasten), mens indholdet, du ønsker at tage skærmprint af, vises på skærmbilledet.
  2. Du får ingen prompt eller meddelelse om, at der er sket noget, når du har trykket på tasten "PrtScn". Det er helt normalt.
  3. Åbn derefter Paint (Gå til: Start -> Alle programmer -> Tilbehør -> Paint)
    • Du kan også vælge Microsoft Word eller WordPad.
  4. Klik på menuen "Rediger" i vinduets øverste venstre hjørne, og vælg "Sæt ind".
  5. Gem dokumentet et sted, hvor du nemt kan finde det.
  6. Vi anbefaler skrivebordet.
  7. Send skærmbilledet til os, når du har taget et skærmprint.