Nogle privatlivsfiler bruges hele tiden af dit operativsystem og kan ikke rengøres, før din computer genstartes. Du behøver dog ikke genstarte omgående. For at afslutte fjernelse af personlige oplysninger, skal du genstarte din computer til enhver tid efter scanningen.