Du kan støde på problemer med ParetoLogic Software, hvis du har en høj aktiv beskyttelse på dit antivirusprogram eller anden sikkerhedssoftware på dit system. Som en sikkerhedsforanstaltning har de fleste anti-virusprogrammer en funktion, der scanner i realtid og løbende løber i bunden. Dette kan påvirke hastigheden og effektiviteten af vores software. I nogle tilfælde konflikter programmerne, når den paretologiske software er blokeret fra at udføre visse opgaver.

Vær venlig at tage et øjeblik på at overveje alle former for anti-virus, internet sikkerhed og spyware beskyttelse software, der kan køre på dit system. Hver computer er anderledes, så det er umuligt for os at give præcise oplysninger om dette uden at kende dit system.

Vi har fundet, at midlertidigt at deaktivere resident / real-time / autoprotect scanner af disse programmer vil gøre det muligt for din ParetoLogic software at fungere effektivt inden for en acceptabel tidsramme.

Hvis problemet fortsætter, anbefaler vi, at du afinstallerer og geninstallerer PC Health Advisor for at rette op på problemet.