Du kan komme ud for, at der mangler Firefox-bogmærker, når du har kørt en scanning med PC Health Advisor. Det skyldes, at Firefox gemmer bogmærkedata et sted, hvor der også gemmes browserdata. Når browserdataene fjernes, fjernes også oplysningerne om bogmærker.

Sådan undgår du, at PC Health Advisor fjerner disse oplysninger i fremtiden:

1. Åbn PC Health Advisor, og klik på Indstillinger i toppen af startskærmbilledet.
  2. Klik på Indst. for personlige info.
  3. Klik på Firefox under Internetbrowserdata (hvis du vil vise eller skjule en kategori, skal du blot klikke på den).
  4. Fjern markeringen af Browserdata tillige med eventuelle andre kategorier, du ikke ønsker renset.

Når ændringerne er foretaget, fjerner PC Health Advisor ikke længere dine Firefox-bogmærker under en scanning.