PC Health Advisors Indst. for personlige info er en funktion beregnet til at rense områder på computeren, hvor der gemmes oplysninger om dine gennemsyn. Hvis du anbringer filer i mappen med slettede elementer eller midlertidige filer, så fjerner PC Health Advisor disse filer.

Sådan forhindrer du, at PC Health Advisor fjerner slettede eller midlertidige filer:

1. Åbn PC Health Advisor, og klik på knappen Klik for at starte scanning.
  2. Vent på resultatet af scanningen.
  3. Klik på knappen Rediger til højre for Filer med personlige oplysninger.
  4. Fjern markeringen i alle afkrydsningsfelter under E-mail-papirkurv.

Derefter slettes der ikke længere filer i mappen med slettede elementer.

Du kan også vælge at gemme dine filer i en mappe, som PC Health Advisor ikke fjerner. Generelt bør du undgå at gemme vigtige filer i mapper, der slettes, eller i mapper med midlertidige filer.