PC Health Advisor vil som standard ikke fjerne dine favoritter eller bogmærker som en del af en scanning, men du kan nemt aktivere eller deaktivere denne indstilling.

Standardindstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger fjerner elementer i følgende kategorier:

• Windows Cache og History.
  • Internet og Instant Messenger History
  • MS Office History
  • Fildelingshistorik
  • Email Trash

"Favoriterne" henhører under kategorien "Internet Browsing History".

Rediger dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger:

1. Åbn ParetoLogic PC Health Advisor
  2. Klik på knappen Indstillinger
  3. Klik på knappen Privacy Settings
  4. Gennemse nu listen, og fjern markeringen af områder, du ikke vil scanne - Internet browsinghistorik
  5. Fjern venligst afkrydsningsfeltet 'Foretrukne'