PC Health Advisor er et værktøj, der sikrer, at din computer kører optimalt. Det anvender en effektiv scanningsteknologi til at identificere og løse eventuelle problem, som kan løses automatisk. Desuden følger der med PC Health Advisor en masse værktøjer, som gør det nemt at forbedre computerens ydeevne. Med PC Health Advisor kan du finjustere i det omfang, du finder det ønskeligt.

PC Health Advisor indeholder:

• En scanner, der finder uønskede elementer i Windows-registreringsdatabasen.
  • Indstillinger, du nemt kan konfigurere, til at optimere udnyttelsen af hukommelsen.
  • Et værktøj, der afslører og håndterer dubletfiler.
  • Et program til diskhåndtering, som fjerner cachen og elementer i oversigter.
  • Startstyring, der deaktiverer elementer, som kører automatisk, så du kan spare ressourcer og komme hurtigere i gang.
  • Meget andet!

Som det er tilfældet med alle ParetoLogic-programmer, så har du adgang til vores prisbelønnede supportteam, hvis du får brug for hjælp.