Hvis du modtager en besked om, at sædetællingen overskrides, eller hvis licensen kun er beregnet til en computer, skyldes denne fejl normalt en anti-piratkopieringsfunktion i vores software.

Bemærk venligst, at en licens er gyldig kun for en computer, men kan til enhver tid flyttes til enhver computer. For at gøre dette skal du først fjerne licensnøglen fra den gamle computer.

Sådan fjerner du din licensnøgle:

BEMÆRK: Sørg for at du noterer din licensnøgle, før du følger nedenstående trin.

1. Fra hovedvinduet til PC Health Advisor skal du trykke på knappen (i) øverst til højre.
  2. Klik på knappen Unlicense, der findes nederst i vinduet.
  3. Klik på Ja for at fjerne din licensnøgle.
  4. Nu kan du indtaste din licensnøgle på en anden computer.

Hvis den gamle computer ikke længere er tilgængelig for at være ulicenseret, eller hvis du ellers ikke kan rette op på problemet, bedes du kontakte vores supportteam. Vi vil være glade for at være til hjælp!