PC Health Advisor minimeres til proceslinjen, når den ikke er i brug, så du hurtigt kan få adgang til alle dens funktioner. Du kan højreklikke på proceslinjen for at åbne programmet eller starte en scanning direkte. Der vises en oversigt over de seneste scanningsresultater, hvis du fører musen over ikonet.

Sådan deaktiveres minimering til proceslinjen:

1. Åbn PC Health Advisor, og klik på fanen Indstillinger.
  2. Klik på Generelle indstillinger.
  3. Fjern markeringen ud for "Vis indstillinger for afslutning, når du klikker på lukknappen 'x'", og posten "Minimer til proceslinjen i stedet for at afslutte" under den.