Hvis din computer er sløv, kan du muligvis frigøre systemressourcer vha. Startstyring i PC Health Advisor. Med Startstyring kan du forbedre computerens hastighed ved at skaffe dig af med unødvendige programmer, der startes, når computeren starter.

Klik på knappen med genvej til Startstyring i hovedvinduet i PC Health Advisor for at få listen Startstyring vist. Her kan du deaktivere de programmer, du ikke har brug for.

Hvis computeren stadig er langsom, efter at du har brugt Startstyring, kan du bruge funktionen Defragmenter i PC Health Advisor. Klik på fanen Disk og derefter på Defragmenter for at defragmentere et drev. På skærmbilledet Defragmenter kan du markere et drev og klikke på Analysér for at få en oversigt. Hvis en defragmentering er nødvendig, bliver du bedt om at gøre det.