Efter at have gennemført en scanning, sammen med PC Health Advisor findes der en oversigt over de fundne genstande, og du kan gennemgå punkterne i listen.

Opdagede problemer er generelt ugyldige registreringselementer eller genveje, der er forbundet med ikke eksisterende mapper. Der kan dog være nogle indtastninger, der er gyldige. Vi anbefaler at fjerne elementer, som du ved, er ugyldige. Hvis du løber problemer med din computer efter at have fjernet elementer, kan du gendanne de genstande, der blev rettet.
Alle identificerede problemer vælges til fjernelse som standard. Du har mulighed for at se emnerne og placeringen af hver, ændre hvilke elementer der vælges, sende varer til listen Ignorer, eller du kan rette dem.

Gennemgang af elementer

De vigtigste Scan-kategorier vises med en beskrivelse og det samlede antal problemer, der er fundet.

Du kan vise og gennemgå alle elementer i hver af scanningskategorierne.

Sådan får du vist de registrerede problemer for enhver kategori:

• Klik på linket Rediger tilknyttet kategorien.
  • Brug de grønne navigationspile øverst til højre for vinduet til at gå til næste kategori.

Med hver af resultatsiderne er der sammenfaldet elementer for lettere visning. Du kan klikke for at udvide varer for at gennemgå hele listen.

Hvis der opdages skadelig software, er den først opført efterfulgt af kategorien med det højeste antal detekterede emner i kategorien med det laveste antal detekterede emner.

For at vende tilbage til siden med samlet scanningsresultater:

• Klik på knappen Overordnede resultater, der vises nederst til venstre i vinduet.

Nu hvor du har undersøgt resultaterne, kan du vælge, hvilke emner du vil have PC Health Advisor rettet.