PC Health Advisor tilbyder en række gratis værktøjer til at hjælpe dig med at administrere dine filer og frigøre diskplads på din pc.

Du kan få adgang til disksiden fra hovedvinduet i PC Health Advisor.

Sådan får du vist disksiden:

• Klik på fanen Disk i hovedvinduet.

Den gratis diskværktøjssæt indeholder følgende:

• Duplicate Finder: Du kan finde dubletter, der findes på dit system, og fjerne dem for at frigøre diskplads.
  • Restore Point Manager: Du kan administrere dine systemgendannelsespunkter for at frigøre diskplads, og du kan returnere dit system til et tidligere gendannelsespunkt.
  • Defrag: Du kan defragmentere harddisken for at forbedre ydeevnen.
  • Ryd midlertidige filer: Når du sletter de midlertidige elementer, fjerner du flere almindelige mapper, der indeholder midlertidige filer, der oprettes af programmer. Du fjerner også Internet Explorer midlertidig filcache.
  • Ryd Nylig Historik: Når du fjerner de seneste historikobjekter, fjerner du de seneste startmenu-dokumentindgange.

Ryd midlertidige filer og nyere historie

• Fra disksiden kan du frigøre plads i forhold til midlertidige filer og nyere historie.

Sådan slettes midlertidige filer på dit system:

• Klik på knappen Fjern midlertidige filer.

Sådan fjerner du de seneste historikpunkter på dit system:

• Klik på knappen Ryd seneste historie.