PC Health Advisor tilbyder en række gratis værktøjer til at hjælpe dig med at forbedre din pcs generelle ydeevne, fundet under fanerne Optimer og Disk i programmet.

Du kan få adgang til siden Optimer i hovedvinduet i PC Health Advisor. Klik på et af nedenstående overskrifter for at lære mere om hvert værktøj.

Sådan får du vist siden Optimer:

• Klik på fanen Optimer i hovedvinduet.

Optimeringsværktøjssættet indeholder følgende:

• Processtyring: Viser en liste over processer, som du kan vælge at afslutte for at forbedre systemets ydeevne.
  • Startstyring: Viser de elementer, der er indstillet til at starte, når du starter din computer. Du kan vælge at deaktivere eller fjerne elementer for at forbedre starthastigheden.
  • Browserobjektstyring: Browser Helper Objects er browser plug-ins. Disse elementer vises, og du kan vælge at deaktivere dem for at forbedre browsers hastighed.
  • Optimer Windows: Viser Windows-indstillinger og muligheder for at rydde Midlertidige filer og Nyhedshistorik-elementer, så du kan forbedre systemets ydeevne.
  • Filtypestyring: Viser File Extension Manager, hvor du kan indtaste en filudvidelse og finde tilgængelig software til den. Resultaterne omfatter en beskrivelse, information om softwaren, anmeldelser, licens (eller gratis) og et link til softwaren til at downloade et program efter eget valg.